понеділок, 15 січня 2018 р.

УПА ЗБРОЮ НЕ СКЛАДАЛА І ПЕРЕМИР'Я НЕ ПІДПИСУВАЛА

 посиланням.

«Бій йшов із 8-9-ї ранку і до вечора… З наших хлопців було вбито двоє і я поранений»
RADIOSVOBODA.ORG
  • 15 січня 1945 р. Мирослав Симчич, "Кривоніс", разом зі своєю сотнею розгромив цілу каральну дивізію НКВД, відому злочинами проти людяності, винищенням цивільного населення та депортаціями кримських татар і народів Кавказу.
    Симчич був кілька разів засуджений на тривалі терміни в совітьських концтаборах і відбув там загалом понад 32 з половиною роки.


    Коментарі
    Ярослав Сорич Сотенний ..Кривоніс.. Мирослав Симчич у свої 95 років наталі в строю очолює Коломийську Станию Братства ОУН УПА і я для мене велика честь продовжувати боротьбу УПА як революійну справу мого вуйка Василя Гоянюка чотового на псевдо ..Веселий. як і мого діда Івана Сорича вояка УГА ! Хочу наголосити що як сказав Василь Шкляр на святкуванні у Мирослава Симчича що УПА зброї нескладала і про свій розпуск необявляла тому ми продовжуватимо боротьбу націоналістів до повної перемоги! Як заступник голови Коломийської Станиці докладу всіх зусиль і запрошую всіх небайдужих приєднатися щоб разом протистояти гібридні війні з ..руціким міром. Наша адреса дуже проста м.Коломия вул.Мазепи 1 тел.2 39 76 моб.097 475 41 61 Слава Україні! Героям Слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар