середу, 5 травня 2021 р.

Творці голодоморів.

      Щоб не казали під час окупації більшовиками територій заллеених українцями відбувся геноцид української нації найжахливішим чином голодоморами та знищення в таборах ГУЛАГу.

     Голодоморів було три.

1922-1923

1932-1933

1946-1947

Творців і виконавців цьоо злочину було безліч, але основними 

На світлині нижче позначені основні як ініціатори, так і виконавці цього злочину.



    Мені байдуже, чому НКВД складався з якоїсь однієї нації. Просто злодії були єдині в питані винищення українців на території СССР. 

    Нагадаю, що країнці жили в межах нинішньої України, більш широке охоплення ми можемо побачити на карті 1918 року, що була представленя як єдина з Кримом та Кубанню. Ширше було охоплення як західних так і північних територій, що зараз є в межах нинішньої Російської Федерації. 

    На територі якої є ще так звані Зелений клин ат Сірий клин, про які московити не очуть згадувати, а там і досі проживає величезна кількість нащадків українців.

    Нажаль,  тут лише в основному праівники ОГПУ, ЧК та ГУЛАГу. Але чи можна вважати непричетними до знищення українів працівників ТОРГСИНів , або тих,  хто робив злочин, перебуваючи на партійни посадах в керівництві різних рангів тих часів?

   А за які гроші творились ДНІПРОГЕС і інші великі будівництва? 

   За гроші отримані з продажу золота ,  коштовностей. отримани в ТОРГСИНах!!!

   За гроші отримані вді продажу того ерна, що вилучалось до крихти в українців!!!

   Хто , представники яких країн будували все це, перебуваючи в керівництві?

   Причетніть іноземців і вина їх не менша!!!

   Чи можна вважати злочинцями представників ЗМІ? Так!!! Це вони звітували про успіхи  знищені ворогів народу, про успіхи в будівсництві каналів системою ГУЛАГу...

   Навіть Горький, "бурєвєстнік рєволюіїї" і той не втримався в 1933 роі побував на будівництві каналу від Балтики до Білого моря і хвалив систему, що так добре налагодила працю "ворогів народу" і перевиховання їх. Цей канал тоді носив ім'я НКВД. Лише потім йому даліи ім'я Сталіна , а ще пізніше назвали Біломоро-Балтійййййським і випустили папіроски...

   Може тому окремі країни не хочуть визнавати це геноцидом, що самі завязли по вуха в крові?


Немає коментарів:

Дописати коментар