неділя, 9 лютого 2014 р.

" Нам відступати нікуди, ми у себе вдома!"

Анатолій ГРИВА: " Нам відступати нікуди, ми у себе вдома!"

     Коротко про поточну ситуацію на Майдані:

  На Майдані нині відносний спокій, але ситуація може зірватися в будь-який момент.
 Ми охороняємо свою ділянку барикад. Наші люди вже третій місяць на вулиці, а в Києві зима. Багато козаків хворіють (горло, бронхи, пневманія....). Але свої завдання ми виконуємо і будемо стояти до повного завершення всіх цих процесів. Ми готові до будь-якого сценарію розвитку подій. Нам відступати нікуди, ми у себе вдома!

  Політики ведуть перемовини з владою, намагаються якось вести роботу в Парламенті, але без відчутнього тиску з боку інших країн, ситуація не виправиться. А причина цього протистояння дуже проста і лежить на поверхні: українці хочуть жити на своїй землі - у себе вдома, самостійно і незалежно.
    Ми самі оберемо собі владу із українців, змінимо закони на такі, щоб захищали нас українців в нашій країні і створювали комфортні умови для життя і виживання нашим сімям. А нині в Україні при владі знаходяться ті, хто не бачить Україну незалежною державою. Вони лобіюють інтереси Росії і роблять все можливе, щоб Україна зникла, щоб наші землі знову поглинула Росія. Але ми цього не хочемо і проти цього боремося! Тобто нині українці в Україні захищаються від влади! Немає ніяких ознак громадянської війни. Такої війни немає.

    Ми стоїмо вже третій місяць в центрі Столиці України і заявляємо всьому світові про те, що ми українці хочемо і будемо далі жити своїм власним розумом. Заберіть від нас цю владу, що "прилізла" у Київ і намагаються нас задушити. Ми вільні люди! Ми будемо жити за власними законами! І від цього всім нашим близьким і далеким сусідам лише буде користь!

    Коли хто приходить в українську хату з добром, то це гість і він отримає від нас всі можливі почесті та частування! Але якщо хто захоче стати царем і деспотом над нами - тоді він наш ворог і знайде у нас лише свою погибель! На тому і стоїмо!
    І так, ми загородилися від влади високими барикадами, а всі силові державні структури роблять нам провокації: засилають в нашу Січ провокаторів, щоб вони провокували бійки, але ми їх виловлюємо і передаємо в міліцію; на днях прислали в коробці з ліками вибухівку, яка відірвала одному хлопцеві руку, а іншому вибила око...
  Чиновники іноземцям обіцяють все владнами, а самі нічого не роблять. Вони і надалі хочуть грабувати багатства нашої України і бачити в нас лише рабів!
  Проти нас нині всі ресурси "української держави": суди, прокуратура, міліція, СБУ, армія...всі державні ресурси фінансові і матеріальні...державна преса і телебачення нас "не бачить", ми всім їм заважаємо "нормально жити". Але, що для них є нормально, для нас українців є ненормально!
  Нас називають бандитами, ловлять і бють наших активістів, судять за статею до 15 років позбавлення волі... Але ми стоїмо....!!! Так і живемо нині на своїй Богом даній нам українській землі!

https://www.facebook.com/lavrinorel/posts/1522712057954641

Немає коментарів:

Дописати коментар