субота, 21 грудня 2013 р.

ГРОМАДСЬКА РАДА МАЙДАНУ ГОТУЄ ЗЛИВ ВИМОГ І САМОГО МАЙДАНУ

   Це не голословне твердження, для розуміння цього достатньо поглянути на Маніфест цієї ради. де вони відмовились від головних вимог майдану - повного перезавантаження влади. Вони вимагають лише відставки Захарченка, відставки уряду та президента вони не хочуть і відповідно ніяких перевиборів вони не хочуть. Всі, хто бажає вступити в цю так звану Громадську раду майдану заставляють визнати лише цю вимогу. Щоб на власні очі переконатись, що там за люди представлені можете подивитись ще відео одного з засідань.

МАНІФЕСТ
Громадська рада Майдану оприлюднила маніфест і хоче розпочати публічні переговори Як передає кореспондент "Преса України", представники громадських рухів, організацій та ініціатив Євромайдану закликали розпочати публічні переговори з питання виходу з кризи, яка склалась в Україні. Зокрема, в п’ятницю активістами було оприлюднено маніфест в якому містяться всі основні вимоги до опозиції та влади. "Закликаємо владу та опозицію розпочати публічні переговори з прямою трансляцією в телеефірі та з рівним представництвом таких сторін: влада, опозиція, громадськість. Представників міжнародної громадськості буде запрошено до участі в них як спостерігачів", - йдеться в тексті документу. Активісти також висловили низку вимог до влади, у разі виконання яких вони готові брати участь у переговорах. Йдеться, зокрема, про звільнення всіх учасників акцій протесту, затриманих від їх початку, звільнення з посад та притягнення до відповідальності чиновників, діяльність яких призвела до застосування сили на Майдані. Окрім того, люди наполягають на відставці міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка. Читайте також: Євромайдан опинився в складному становищі Крім того, наголошується що репресії проти учасників мирних акцій має бути негайно припинено, а спецпідрозділи та інші чиновники МВС мають повернутися з Києва до місць своєї постійної дислокації. "Наші позиції, з якими ми йдемо на переговори, це: відставка Кабінету Міністрів і звільнення керівників апарату РНБО, призначення технічного Кабінету Міністрів з авторитетних фахівців, не причетних до будь-яких політичних партій та олігархічних груп, підписання угоди про асоціацію з ЄС, призначення нового генерального прокурора України", - наголошується у маніфесті. У разі відмови від переговорів у запропонованому форматі вони продовжуватимуть мирні протести, і закликали громадян України відстоювати свої права та свободи. "Йдеться про створення третього суб'єкта переговорного процесу - влада, опозиція та громадський сектор, який претендує на свою окрему роль у переговорному процесі", - наголосила під час брифінгу представник "Спільнобачення" Богдана Бабич. Додамо, що понад 40 організацій і громадських рухів увійшли до громадської ради Майдану і більше ніж 20 із них уже приєдналися до маніфесту. Також було наголошено , що за зачиненими дверима нічого робитися не буде, тільки пряма відео трансляція.


Виявляється дехто в цій громадській раді має відношення до Адміністрації президента. Отака громадськість зараз керує на майдані. Богдана Бабич має чоловіка що в адміністрації президента має посаду

Немає коментарів:

Дописати коментар