вівторок, 15 липня 2014 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРА НА ХОРТИЦІ

Анатолій Грива був позначений на світлині від Ігор Артюшенко.
Сьогодні ввечері відвідали табір "Джури", разом з головоюСамооборона Майдану Запоріжжя Дмитро Харьков , Директором департаменту культури Запорізької ОДА Мороко Влад , членамиКомітет Громадського Контролю. Запоріжжя Таисия Мельниченко таЕлена Ерёменко.
Зустрілись зі старшиною табору, обговорили наявні проблеми та плани подальшого покращення та систематизації військово-патріотичного виховання учнівської молоді Запоріжжя та області.
На завтра (16 липня, середа) для учасників табору запланований військовий вишкіл на базі Національної гвардії України, де діти ознайомляться з умовами розміщення віськовослужбовців та зразками військової техніки, будуть вчитися збирати і розбирати АК, правилам підготовки та ведення стрільби та кидання гранат.
На четвер (17 липня, четвер) - військовий вишкіл на полігоні, де учасники виконуватимуть вправи по стрільбі з автомата АК-74.
А ввечері до табору завітають члени Самооборони Майдану та організатори зимових протестних акцій в Запоріжжі 2013-2014 р. Розкажемо, як Революція Гідності відбувалась в Запоріжжі.
Для працівників ЗМІ, по всім питанням висвітлення "Джури" на Хортиці- похідний отаман табору Анатолій Грива, тел. 0679414365.

Немає коментарів:

Дописати коментар