вівторок, 11 серпня 2015 р.

СІРКО ЧИ МАЛИНОВСЬКИЙ?

    Чи підпадає Малиновський під Закон під декомунізацію. Член ВКПб, член ЦК КПСС. Нагадаю, що під дію закону підпадають всі, хто займав посади в КПСС вищі за районного керівника піртії...
   Є в Зконі і обмовка, о не підпадають борці проти нацизму. Так здвалаось це рятує Малиновського від посягань на переіменування. Але було одне, чого жоден українець ніколи не пробачить. Є живі свідки еноциду вчиненого Малиновським по відношенню до українців. що  були під німецькою окупацією.
   Починаючи з 14 літніх злопців . по селах зібрали всіх і доправили до військових підрозділів , не видавши зброї і не зачислившу у  штат, просто кинули на псевдо плацдарми, імітувати наступ Червоної Армії. Так було знищено неміряну кількість українців. яких ніхто не рахував і записи про яких ніде не велись. Так було звільнено Дніпроперовськ, де кинули навпроти нинішнього масиву Червного каменю кинули штурмувати штрафників та "чорносвитників" чи "чорну піхоту". як їх називали військові...
   Про "чорну піхоту" добре відомо про загибель їх під Києвиом. але і досі замовчується про Дніпропетровськ!
   Зараз іде посилений наступ проти переіменування цієї вулиці, що зветься Малиновського на житловому масиві Сонячному, аби не назвати його на ім'я славного кошового отамана Івана Дмитровича Сірка.
  Те, що Сірко неодноразово ходив по обидвох берегах , саме цих берегах нашого міста. це лише дає право назвати одну з вулиць Набережною С.Д.Сірка. Але  він не просто ходив, він дава бій як і польським військам в цих місцях так і татарським і московським рабовласникам.
   Одвічний супротивник рабства Сірко був і одвічним ворогом Москви і тому підтримав Степана Разіна.
Москва не могла цього пробачити і не забула цього і досі. Саме тому зараз агенти московщини і встали стіною проти наймення набережної в нашому козацькому краї його іменем.

БРАТТЯ , НАМ ДАНА ЧЕСТЬ ВІДСТОЯТИ ІМ'Я КОШОВОГО ОТАМАНА СІРКА НА НАШІЙ НАБЕРЕЖНІЙ В НАШОМУ МІСТІ ВІД ЗАЗІХАНЬ МОСКОВИТІВ!

ГЕТЬ КАТІВ З НАШИХ ВУЛИЦЬ ТА МІСТ!
СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!


Немає коментарів:

Дописати коментар