пʼятниця, 9 жовтня 2015 р.

Павлоградські активісти розповіли, що відбувалось під час обшуків та арештів (ВІДЕО) 09 жовтня 2015

Сьогодні в Будинку культури Кірова зібрались патріотичні сили міста.
Вони дали прес-конференцію для місцевих ЗМІ, де розповіли про події 7 жовтня, коли масово обшукували та заарештовували місцевих активістів. Обшуки проводились і у лідера місцевої самооборони Сергія Тищенка. Він сьогодні був присутній на прес-конференції і розповів як усе було.
 
Представники патріотичних сил міста розцінюють такі дії силовикі, як переслідування за їх патріотичну діяльність. Вони розповідають, що обшуки проводились із численними порушеннями. 
Окрім того, як виявилось, люди, котрі начебто постраждалі у цій справі, є крупними наркоторгівцями.
На зборах вирішили, що всім патріотичним силам міста необхідно об’єднуватись, аби захищати один одного і не допустити,щоб всіх їх по одному пересадили. 
Вони прийняли сумісну заяву, котру направлять президенту та Верховній Раді.
Заявили також про те, що ініціюватимуть проведення Всеукраїнського з’їзду патріотичних сил.
По завершенню прес-конференції, учасники зборів пройшли до відділу міліції Павлограда. На зустріч із ними вийшов заступник начальника відділу міліції Володимир Барашев.
Активісти хотіли почути від міліції чому вони не приїхали на виклик. Чи знає міліція , що відбувається в місті і чи може захистити патріотів. Адже місцева самооборона постійно допомагали міліції. У відповідь почули, що все проводиться обласним відділом. Місцева міліція не може вплинути на ситуацію, але може дати позитивну характеристику членам самооборони.
 http://tv-news.dp.ua/novyny/760-uchasnyky-masovykh-obshukiv-daly-pres-konferentsiiu-video

Немає коментарів:

Дописати коментар