неділя, 20 жовтня 2013 р.

СЕЛО ЗАЙЦЕВЕ 348 РОКІВ ЗАСНУВАННЯ ЗАПОРОЖЦЯМИ(ФОНД СІРКА Влад Ладигін по...







Горлівське селище Зайцеве відзначило свою триста сорок восьму річницю


17:1120.10.201318


Незважаючи на дощову погоду, жителі селища Зайцеве зібралися біля будівлі селищної ради, щоб відзначити триста сорок восьмий день народження рідного селища.

Зайцеве - один з найстаріших населених пунктів Донецької області і є культурно-історичною цінністю Донецького регіону.
На святкування Дня селища були запрошені не тільки самі шановані люди Горлівки, а й України. 
   Першим жителів Зайцеве привітав народний депутат України Олександр Бригинець. Нагадаємо, 16 жовтня він зареєстрував у Верховній Раді проект постанови про відзначення 350-річчя з дня заснування селища міського типу Зайцеве Донецької області, що дозволить підняти рівень місцевого самоврядування та популяризувати селище. Але на думку нардепа, це не найголовніше: «Основне завдання сьогодні - це зробити селище процвітаючим, комфортним для мешканців, розвинути його інфраструктуру і, звичайно, зберегти мальовничу природу».
Також привітати селище приїхав Михайло Ханін, директор підприємства «Нікітртуть», депутат міськради. Він підкреслив важливість створення аптеки у селищі і запевнив жителів Зайцеве, що не залишиться осторонь і надасть селищу фінансову допомогу: «Я вам обіцяю, як тільки аптека буде, я виділю кошти, щоб жителі Зайцеве користувалися безкоштовними ліками. І допоможу відремонтувати приміщення для аптеки ». 

Помічники нардепа Анатолія Гончарова, Олександра Бай і Дмитро Стрюченко, побажали жителям благополуччя, а молодому селищному голові успіхів і вручили набір м'ячів для дитячого саду. 

Денис Токар, голова Горлівської міської партійної організації ВО «Батьківщина», також привітав селище з днем ​​народження, побажав здоров'я і удачі жителям, а селищному голові Володимиру Весьолкіна вручив подяку за активну життєву позицію. 
  Глава фракції ПР Наталія Бондар зазначила, що тільки завдяки злагодженій роботі молодого голови, його команди і жителів селища можна досягти успіху і зробити селище ще краще. 
  Жителів Зайцеве привітав і привітав настоятель храму отець Михайло. Він акцентував увагу на необхідності збереження культурних цінностей і традицій, які протягом століть передавалися з покоління в покоління.
На заході нагороджувалися грамотами та цінними призами жителі Зайцеве, які присвятили своє життя роботі в рідному селищі. Для всіх гостей свята виступали українські козаки, які продемонстрували техніку володіння козацькою зброєю. А вокальні колективи селища радували всіх присутніх народними піснями. Гостей пригощали справжнім козацьким кулішем. Магазин «Рушничок» огрганізовал виставку-розпродаж предметів народного українського побуту. А для найактивніших мешканців Зайцеве ведуча «Радіо« Клас »Марина Мілевська провела масу цікавих конкурсів.
IMG_4161



IMG_3713

IMG_3727
 IMG_3731

IMG_3736

IMG_3738

IMG_3745

IMG_3772

IMG_3774

IMG_3802

IMG_3836

IMG_3851

IMG_3880

IMG_3882

IMG_3905

IMG_3906 
IMG_3920
  1. Горловский поселок Зайцево отметил свою 348-ую годовщину ... 

    1 день тому - Несмотря на дождливую погоду, жители поселка Зайцево собрались около здания поселкового совета, чтобы отметить 348-ой день рождения родного поселка. ... и удачи жителям, а поселковому голове Владимиру Веселкину ... Для всех гостей праздника выступали украинские казаки,  ...

Немає коментарів:

Дописати коментар