неділя, 26 січня 2014 р.

Беркутівці, що катували козака, стали імпотентами - привіт від характерників!


26.01.2014 - 11:32
22 січня 2014 року на вулиці Грушевського в Києві, під час спроби силової зачистки Майдану, «беркутом» було захоплено козака Михайла Гаврилюка. Український патріот з честю пройшов крізь нелюдські тортури, що застосовувалися до нього озвірілими силовиками, не схилив голови, чим явив усьому світові національну силу духу, залізну волю і готовність віддати життя заради Батьківщини і її народу.
Козак Михайло Гаврилюк
Козак Михайло Гаврилюк
Нікчемних слуг владного бандитизму, доморощених яничарів-«беркутів» не задовольнили жахливі катування та знущання над мітингувальником, і вони посягнули на святе. Жалюгідні покидьки-силовики спромоглися принизити честь і славу символа українського козацтва усіх часів – обрізали козаку козацького чуба!!!
Подібне злорадство вимагає нещадного покарання. У часи Богдана на таку наругу не наважився б ніхто, бо через короткий термін часу будь-який зухвалець перестав би дихати.
За фактом заподіяного приниження слави і честі українського лицарства, що являється замахом на гідність кожного українського козака від найдавніших часів і до сьогодення, українські волхви-характерники постановили – застосувати заслужене покарання до усіх причетних до наруги.
Для характерників не існують просторові й часові бар’єри, від такого вироку не можливо заховатися, втекти чи відкупитися. 
Усі без виключення бійці підрозділів спеціального призначення, які 22 січня 2014 року перебували на вулиці Грушевського у Києві, тепер імпотенти – їхні чоловічі органи перетворилися на дармовиси. Вердикт жорстокий, але справедливий.
У цього вироку є ще один пункт, про суть якого дізнатися поки що не вдалося.
Хай тепер пояснять своїм діткам, чому у них не буде більше братиків і сестричок. Постраждають, звичайно, ні в чому не повинні дружини цих виродків, тому що їм доведеться послуговуватися увагою інших, справжніх чоловіків. Та жіночки мабуть погодяться, що славу і честь нації гидити смердючими пазурями не дозволено нікому. 
Михайло Гаврилюк розповів подробиці знущань знахабнілих беркутівців




http://ar25.org/article/berkutivci-shcho-katuvaly-kozaka-staly-impotentamy-pryvit-vid-harakternykiv.html

Немає коментарів:

Дописати коментар