четвер, 24 квітня 2014 р.

ЗАПРОШУЄМО У ЗОРОКІВСЬКИЙ КОЗАЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ:


На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 10.01.2014 № 21 «Про затвердження плану всеукраїнських заходів з підвищення кваліфікації педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів на 2014 рік» Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді на базі Зороківського козацького ліцею у с. Зороків Черняхівського району Житомирської області 29 квітня 2014 року проводить семінар–практикум з питань патріотичного виховання дітей та молоді.
До участі у семінарі запрошуються відповідальні за роботу з патріотичного виховання, організатори Всеукраїнської дитячо–юнацької військово–патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), керівники гуртків козацько–лицарського виховання.
Реєстрація учасників розпочинається 29 квітня о 10-30 за адресою: вул. Леніна, 46, с. Зороків Черняхівського району Житомирської області. Початок роботи семінару о 12-00. Схема доїзду додається.
СХЕМА
доїзду до місця проведення семінару
(с. Зороків Черняхівського району Житомирської області)
САМОСТІЙНО:
1. Із м. Житомира: від автобусної станції біля житнього ринку в м. Житомирі о 8-15 відходить маршрутний автобус «Житомир – Іванків»; їхати до Зорокова.
2. Із м. Києва: від станції метро «Академмістечко» кожної години, починаючи з 7-00, відходить маршрутне таксі «Київ – Черняхів». Цим же маршрутним таксі можна їхати і з автобусної станції м. Коростишева до м. Черняхова.
3. Із м Черняхова: від автобусної станції у м. Черняхові о 8-55 відходить маршрутний автобус «Житомир – Іванків»; їхати до Зорокова.
ОРГАНІЗОВАНО:
Від автобусної станції у м. Черняхові об 11-00 учасники семінару будуть перевезені до Зороківського козацького ліцею шкільним автобусом.

Немає коментарів:

Дописати коментар