понеділок, 17 березня 2014 р.

БОЙОВИКИ ЦАРЬОВА ЗАТРИМАНІ ЯК ТЕРОРИСТИ ЗАГОНАМИ САМООБОРОНИ ТА МІЛІЦІЄЮ

Затримання бойовиків Царьова з арсеналом зброї (ФОТОРЕПОРТАЖ)



Під час погоні втікач розбив кілька машин на центральному проспекті Карла Маркса
Як повідомляло Еспресо.TV, 16 березня у Дніпропетровську впіймали чотирьох чоловіків з арсеналом зброї і символікою Росії. Один із затриманих назвався начальником охорони Царьова.
Очевидці, які надіслали фото, коментують:
«Під час погоні втікач розбив кілька машин на центральному проспекті Карла Маркса. Увагу привернув тим, що машина була без номерів. Міліціонери Бабушкінського РВВС намагалися відпустити одного затриманого, але активісти знову зловили його і здали назад».
НА ВІДЕО
 16 березня у Січеславі. Всі підрозділи самооборони: афганці, Правий сектор, фанати, та самооборона майдану та УДАРу спільно з міліцією домоглись запроторення міліцією за грати банди Царьова.


http://espreso.tv/new/2014/03/16/zatrymannya_boyovykiv_carova_z_arsenalom_zbroyi_fotoreportazh



САМООБОРОНА ВСІМА ПІДРОЗДІЛАМИ
 БЛОКУЄ БАБУШКІНСЬКЕ РОВД ВІД АТАК БАНДИ ЦАРЬОВА



  1. 17 березня 2014 р. 1:11







З МІСЦЯ ПОДІЙ. СІЧЕСЛАВ. БАБУШКИНСЬКИЙ РАЙВІДДІЛОК, 16.03.14

Бойовики, затримані у Дніпропетровську, пересувалися на автомобілі фірми Царьова

Затримане авто зареєстрована за ТОВ "Дніпропетровські комп’ютерні системи" Олега Царьова
У Штабі національного захисту у Дніпропетровській області кажуть, що заява нардепа-регіонала Олега Царьова про непричетність до інциденту з затриманням в неділю у Дніпропетровську громадян з російськими паспортами і зброєю є неправдивою.
Фото: espreso.tvФото: espreso.tv
  • 1
Громадяни з російськими паспортами і зброєю, затримані в неділю у Дніпропетровську, все-таки мають стосунок до народного депутата-регіонала Олега Царьова, - наполягають у Штабі національного захисту в регіоні.
Заява Царьова про непричетність до інциденту "є неправдивою", заявляють у штабі.
Так, за інформацією представників Штабу, які були присутні на місці інциденту, затримане авто, яким перевозили зброю, арматуру, шоломи, військові каски, зареєстрована за ТОВ "Дніпропетровські комп’ютерні системи" Олега Царьова.
Один із чоловіків, який чинив активний спротив при затриманні, наголошував на тому, що він є представником "Дніпропетровських комп’ютерних систем", заявив комендант штабу Юрій Береза.
Водночас начальник Дніпропетровського міського управління міліції Віталій Глуховеря сьогодні на прес-конференції уточнив, що затриманих п’ятеро. Під час обшуку в їхньому авті вилучено дві гладкоцівкові рушниці, військові шоломи, патрони, рації, символіка України і Росії.
Керівник міліції також розповів, що чоловіки, які були в позашляховику, пояснили, що всі вилучені речі були потрібні їм для самозахисту під час масових акцій.
Коли співробітники міліції намагалися затримати цих чоловіків, ті почали втікали й потрапили в дорожньо-транспортну пригоду, під час якої пошкодили три авта.
Учора міліція та "Правий сектор" у Дніпропетровську  затримали озброєних чоловіків на автах і доправили їх до відділку міліції.
За матеріалами: Радіо Свобода

Немає коментарів:

Дописати коментар