понеділок, 31 березня 2014 р.

Міжнародний Марш Миру та Солідарності в Україні «МИР, ЄДНІСТЬ, ВОЛЯ»!

ЄДНАЙСЯ , СВЯТА УКРАЇНО! НАРОДЕ НАШ ВЕЛИЧНИЙ ДУХОМ ТА МУДРІСТЮ, ВІДЧУЙ У СЕРЦІ ДУХ ВОЛІ, ЩО БУВ ПРИТАМАННИЙ ПРАЩУРАМ!
3 -4 КВІТНЯ ДНІПРОПЕТРОВЩИНОЮ пройде Міжнародний Марш Миру та Солідарності в Україні «МИР, ЄДНІСТЬ, ВОЛЯ»!
ДО УЧАСТІ ЗАПРОШУЮТЬСЯ УСІ БАЖАЮЧІ!
Загальний Маршрут: Київ - Канів( могила Шевченка) – Черкаси – Полтава – Харків -Дніпропетровськ – Запоріжжя – Мелитопіль – Херсон – Миколаїв – Одесса- Мариупіль – Донецьк – Луганськ
Україна переживає переломний момент. Як виявилось, ця битва є вирішальною не тільки для істинної демократії і свободи в країні, але також і для майбутнього всього людства.
Існує загроза війни між Росією та Україною. Озброєне вторгнення Росії на українську територію в Криму є кричущим актом воєнної агресії. Крім того, російська влада організовує різноманітні провокації та спонсорує безлад в інших регіонах України.
Сьогодні Україна втілює світло та надію на майбутнє ненасильницького та дійсно демократичного світу. Люди на Майдані надихнули весь світ спонтанним проявом героїчної солідарності, співчуття, братства та самопожертви – духовних якостей, до яких прагнуть всі релігії. Майдан втілює цей героїчний ідеал та дух, що зберігся в серцях людей ще зі скіфських часів, уславлений в українських піснях та літературі.
Ми закликаємо усіх лідерів України та всього світу, а також всіх активістів, спільно організувати та провести цей Міжнародний Марш Миру та Солідарності «Мир, Єдність, Воля», щоб силою свого духу, молитви та солідарності захистити нову вільну Україну.
Запрошуємо організації, громадських та релігійних діячів, активістів до складу Ініціативної групи та Оргкомітету Маршу Миру. Необхідна підтримка та співучасть громадянського суспільства та державних структур.
Голова координаційної ради Маршу Миру: Олександр Золотухин, +380-50-41-33-222
у Дніпропетровську можна звертатися за телефоном 0966619271(Анфіса )

Немає коментарів:

Дописати коментар