четвер, 15 травня 2014 р.

УКРАЇНСЬКІ ВІЙСЬКОВІ ГУМАННІШІ ЗА ВСІХ ВІЙСЬКОВИХ У СВІТІ.

В тому що український спосіб боротьби з "мирним щитом" гуманніший за хорватський можна переконатись прочитавши наступне. Попередньо нагадаю, що хорвати давали 30 секунд на покидання цивільним поля бою.
Українці дають набагато більше часу на це і далі діють цілком гуманно залишаючи живими і не допускаючи жертв цивільних.
Військові на сході випробовують новий боєприпас від "живих щитів" - стріляють сіллю в дупу
2014-05-13 18:58:19
Командир добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області "Донбас" Семен Семенченко винайшов новий спосіб боротьби з "живим щитом" терористів.
- "Живі щити " - нелюди під виглядом пенсіонерів, " беззахисних жінок", " мирних шахтарів ", з-за спин яких мерзотники, як Гіркін і компанія, вбивають і захоплюють військових, путінська тактика яка блокує непідготовлених рядових і офіцерів, - зазначив командир батальйону. -Просте рішення: раз - постріл в повітря і розбігаються найбільш боягузливі, два- вогнегасник і спливають бажаючі отримати свої тридцять срібняків незважаючи на постріли, три - і найбільш стійкі зомбі отримують легкий заряд солі в дупу. Практика випробувана, діє, немає жертв. Заряд солі надовго прищеплює від сепаратизму. Технологія НЕ захищена авторським правом. Путін, вигадуй нові фокуси , українська сіль б`є російський фашизм. http://takeinfo.net/news/view/viyskovi_na_shodi_viprobovuyut_noviy_bopripas_vid_jivih_schitiv_-_strilyayut_sillyu_v_dupu

Немає коментарів:

Дописати коментар